6 Ocak 2014 Pazartesi

İlk olarak paypal'dan nasıl hesap açabileceğinizi Paypal hesap açmak!! konusunda göstermiştim.

Fakat bir çok insanın merak ettiği şey acaba paypal güvenli mi ?

İnternet sayesinde para transferini oldukça pratik bir hale getirmiş olan ve tüm dünyada kabul gören site, diğer para aktarma işlemlerinizde de oldukça işinize yarayacaktır. 

Türkçe olarak hizmet veren site 190 ülkede faaliyet gösteriyor ve kredi kartı bilgilerinizin görünmeden paranızı emin bir biçimde aktarmanıza yarıyor. 
paypal nedir
Tek yapmanız gereken ücretsiz üyeliğinizi tamamladıktan sonra, hesabınıza yatacak parayı PayPal’le anlaşmalı olarak destekleyen bir yerel banka seçmek. Aktarılacak paranın büyüklüğüne göre hesap işlem komisyonunun kesildiği sistemle, dünyanın her yeriyle sıkıntısız nakit alışverişinde bulunabiliyorsunuz. Bu ücret kesintilerinin oranlarını öğrenmek için, sisteme kayıt yaptırırken size verilen kullanım sözleşmesini dikkatlice incelemeniz yeterli. 

Kişisel ve kurumsal bazda hizmet veren sistemde SSL teknolojisinin getirdiği yüksek güvenlik düzeyi sayesinde paranızı gayet güvenli bir biçimde aktarabiliyorsunuz. Ayrıca PayPal üzerinden yaptığınız ödemelerde kredi kartı bilgileriniz, alış veriş yaptığınız kişi ya da kurum tarafından görülemediği için işlemlerinizi daha güvenli bir halde yapabiliyorsunuz. 
paypal

PayPal’le yapabilecekleriniz bunlarla da sınırlı değil. Sistemin getirdiği olanaklar arasında 190 ülkede online alışveriş yapma ve kredi kartı bilgilerinizin saklanması avantajlarının yanı sıra web sitesi sahiplerinin, kendi sitelerinde kredi kartı kabul ederek ürün satma özelliğine kavuşması da bulunuyor.

Ayrıca PayPal üzerinden dünyadaki tüm yardım kuruluşlarına kolaylıkla bağış yapabilirsiniz. Bir nevi internet parası olarak tanımlayabileceğimiz sistem sayesinde kendi online mağazanızı açıp alış veriş yapmaya başlamanız da oldukça kolaylaşıyor. 

Ayrıca kredi kartınıza bulaşmasını istemediğiniz çocuklarınız için sistemin getirdiği öğrenci hesabı sayesinde, çocuklarınızın da internet üzerinden para harcama işlerini şimdiden öğrenmeye başlamasını sağlayabiliyorsunuz.

PayPal sistemi hakkında detaylı bilgi almak için www. paypal.com/tr adresini ziyaret edin. 

0 yorum:

Yorum Gönder