6 Ocak 2014 Pazartesi

Merhaba arkadaşlar günümüzde bir çok insan kendisine ek gelir olması için boş zamanlarında internetten para kazanma yollarını araştırıyor. Sizlerle daha önceden bir kaç PTC sitesi paylaşmıştım, şimdi ise benim kullandığım ve ciddi anlamda iyi para veren ve oldukça güvenilir olan PTC sitelerini bir araya  topladım.

1.Clixsense ile Reklam Tıklayarak Para Kazanmak




Clixsense'de bux.to gibi en köklü PTC sitelerinden biri ve 2007 yılından bu yana hizmet vermekte.Reklam tıklamarın da yaklaşık $0.001, $0.005 ve $0.01 vermekte. Fakat Clixsense bux.to ya göre daha çok kazandırıyor çünkü günlük Task yapabiliyorsunuz. Tasklar minumum 0.03 kazandırıyor ve doğruluk oranınız yüksek olduğu sürece ve yeterli sayıda olduğu sürece yapabiliyorsunuz. 


Örneğin geçen gün yaklaşık 8 task yaptım ve 25 dakikadı $0.32 kazandım :)

Ödemeleri almak için normal üyelerde minimum 8$ premium üyeler ise hesabında 5$ biriktiğinde parasını aşağıda belirttiğim herhangi bir site aracılığıyla alabiliyor .(premium isteğe bağlı, yıllık alınıyor ve sadece 17$)  


2. Probux ile Reklamlara Tıklayarak Para Kazanma


İnternet Sitesi: www.probux.com


PTC sitelerinin arasına yeni ve hızlıca giriş yapan Probux oldukça güvenilir bir site olarak binlerce kullanıcının gelir kapısı olmayı başardı. 

Reklam tıklamarından $0.001, ve $0.01 vermekte. Ayrıca sitede ProGrid,Tasklar ve Referans Kiralayarak oldukça fazla para kazanabilirsin.



Ödemeleri paypal,payza,liberety reserve  ile hesaplarınıza anında ödeyen elit PTC sitesi.

3.Neobux reklamlara tıklayarak para kazanma

İnternet Sitesi: http://www.neobux.com/

Reklam tıklayarak para kazandıran siteler arasında en güvenilir olanlardan biri Neobux. On binlerce kullanıcısı ve devamlı dönen reklam kampanyaları var. 

Sitenin tıklama başına ödediği ücret sabit. Site, üye olmak isteyenlere yaptığı açıklamada belirttiği üzere, standart bir üyeye 1 cent ödeme yapıyor. Ayrıca Clixsensedeki gibi mini joblar yaparak daha fazla para kazanabiliyorsunuz.

Ödemeleri paypal ve payza hesaplarınıza anında ödeyen elit PTC sitesi.

0 yorum:

Yorum Gönder