10 Nisan 2013 Çarşamba

Bloglardan Para Kazan

Yazar: Adsız | Tarih:03:23 |

Blog kurarak güzel paralar kazanabilirsiniz. Size tavsiyem blogger ve blogcu gibi büyük blog siteleri. Bu bloglardan güzel para kazanabılırsınız nasıl mı? Tabikide adsense ile. Size blog nasıl acılır anlatmak isterim ama bizim değerli okurlarımız zaten bu sitelere girince blog acamanın hotmail den hesab almak kadar kolay olduğunu biliyorlar. Blogunuzu actıktan sonra adsense ile ilgili konumuzdan daha detaylı bilgi alabilir ve blogunuzdan daha net gelirler elde edebilirsiniz.
Blogumuzu kurduktan sonra aşağıdaki özelliklere göre devam ederseniz katlanarak büyüyen bir kazancınız olur.
İçerik hazırlarken biraz uğraşarak içerik başı aylık 10$-15$ kazanmanız mümkün. Ve bu içerik sayınız arttıkça bu rakamın katlanması demek.
* İçeriğinizi resimlerle, videolarla, animasyonlarla zenginleştirin.
* Bir yerden alıntı yapacağınız zaman bile birebir kopyalamayın. Kendi duygu ve düşüncelerinizi yazın.
* İçeriği kendi ilgi ve uzmanlık alanlarınız dahilinde yazın. O zaman gelecek yorumlara cevap vermekte zorlanmayacak ve ziyaretçinin yer imlerine gireceksiniz.
* İçeriği yazarken sırf içerik yazmak için yazmayın. Konuyu özenle seçin. Her konuda yazmayın. İnsanların merak duydukları, ilgilerini çeken konularda yazılar yazın. Fakat bu konular sizin de ilgi alanlarınız için de olsun.
* Yazılarınızda taraf tutmaktan çekinin. Çünkü bu karşı tarafın bir daha sitenize gelmemesi demek olabilir. Tarafsız davranmaya çalışın. Eğer bir grubu rencide etmişseniz bunu içerik altındaki yorum kutusuna özür olarak yazın.
* Hakkımda sayfanızı bi zahmet doldurun. Kendi hakkınızda bilgi vermekten çekinmeyin. Kendinize ait bir kaç fotoğrafla hakkımda yazınızı şenlendirin.
* İletişim kutunuzdan gelenleri boş geçmeyin. En azından “Halim vaktim müsait değil. Uygun bir vakitte size yanıt vermek istiyorum. Kusura bakmayın.” demeyi bilin.
Eğer blogunuzu özenle tutarsanız sizi günlük takip eden yüzlerce kişi olacak. Ve siz istemeden başka bloglarda blogunuza link atıldığını göreceksiniz.


8 Nisan 2013 Pazartesi

İnternet üzerinden günde 1 saatinizi ayırarak ev rahatlığında 100TL para kazanmak ister misiniz? Yurt dışında 10 yılı aşkın süredir mükemmel bir ivme ile büyüyen online satış ortaklığı yani affiliate marketing sektöründe sizde yerinizi alarak günde 100TL kazanabilirsiniz.
Peki satış ortaklığı sistemi nedir?
Online satış ortaklığı sistemi başkalarının ürünlerini internet üzerinden pazarlayarak yüksek komisyon kazandıran bir platformdur. Ürün başına kazandığınız komisyonlar çoğu zaman ürün sahiplerinden daha fazla para kazandırır hale getirmektedir. Ürün sahipleri ürününü satan satış ortaklarına %40 ile %70 arasında yüksek komisyonlar vermektedir. Ürünlerde bu kadar komisyon verilmesinin sebebi ürünlerin büyük bir kısmı dijital üründür yani program ve hizmet gibi ürünler sattığımız için ürün masrafı, depo masrafı ve kargo masrafı gibi maliyetleri bulunmamaktadır. Ürün sahibi ürününü affiliate platformuna ekleyerek satış ortaklarına verilecek komisyonu belirler. Affiliate platformu ürüne satış ortağı olan her kişiye özel referanslı link vermektedir. Örneğin bir antivirüs yazılımı pazarlıyoruz. Porgramın benim linkim üzerinden satılması için örnek; www.antivirusprogrami.com gibi referanslı linkten müşterinin ürünü satın alması gerekir. Müşteri bu linkten ürünü aldığı anda affiliate panelinden kazancınızı görebilirsiniz. Bu tarz platformlarda genelde 15 günde bir ödeme alırsınız. Antivirüs yazılımını sadece örnek verdim. Bu sektörde 70 binden fazla ürün bulunmaktadır. Evinizde sadece günde 1 saat bu iş ile ilgilenerek günde 100 lirayı çok rahat bir şekilde kazanabilirsiniz. Ürünleri pazarlarken asla kimse ile yüz yüze yada iletişim kurarak pazarlamak zorunda değilsiniz.
internetten-para-kazanmanin-yollari
Bu sektörde çalışmanın ajantajları;
- Evinizden çalışabilirsiniz.
- Günün istediğiniz saatinde çalışabilirsiniz.
- Patron yok, kendi işinizin kendi patronusunuz.
- Sabah erkenden işe gitme derdi yok.
- Aileniz ile saha fazla zaman geçirebilirsiniz.
- İstediğini zaman mola verebilirsiniz.
- İstediğiniz zaman tatile çıkabilirsiniz.
- Çalıştığınız kadar para kazanırsınız.
internetten-para-kazanma-yollari-9
internetten-para-kazanmanin-yollari
Satış ortaklığı sektörünün aslında o kadar çok avantajı var ki bu sadece bu avantajlar için bile bu sektörde çalışılır. Satış ortaklığı sistemini öğrendikten sonra internetten bu zamana kadar harcadığınız zaman için üzüleceksiniz. Bu işte çalışabilmeniz için gereken özel bir yeteneğinizin olmasına gerek yok. Sadece bilgisayar kullanmayı normal seviyede bilen bir kişi bile bu sektörden günlük 100TL rahat bir şekilde kazanabilir. İnternetten para kazanmak için denemediğim yol kalmamıştı. 3 Yıl önce satış ortaklığı sistemi ile tanıştım ve bu iş hayatımın işi olduğunu düşünüyorum. Bu iş sayesinde güzel yerlere geldiğimi hedeflerime ulaştım.
En önemlisi de bu sektöre hiç yatırım yapmadan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bir süre sonra kazancınızı otomatikleştirerek günden güne katlanan bir kazanca sahip olabilirsiniz. Gece siz uyurken bile başkalarına ürün satarak komisyon kazanırsınız. Ürünü alan kişilerle kesinlikle iletişim kurmazsınız. Ürünü alan müşteri ürün hakkındaki tüm soru ve isteklerini sattığınız ürün sahibine iletir. Eğer sizde internetten satış ortaklığı sistemi ile para kazanmaya başlamak istiyorsanız Kazanç Teknikleri(
Tıkla İndir) eğitim setini öneririm. Bu eğitim setinin yazarı satış ortaklığı sisteminde tanınmış isimlerden biri Kadir Karapelit‘tir. Kadir Bey ile eğitim seti hakkında görüştüğümüzde bana Kazanç Teknikleri setini inceleme fırsatı sundu. Ve şunu söylemeliyim ki internetten para kazanmaya başlamak isteyenlere kesinlikle tavsiye edeceğim bir eğitim seti. Satış ortaklığı sistemi en ince detayına kadar resimli bir şekilde anlatılmış. Eğitim setinde satış ortaklığı sistemi en basitinden en kapsamlı detayına kadar anlatılmış.

Kazanç Teknikleri Eğitim Setinde Anlatılanlar;
- Satış ortaklığı sistemi nedir, nasıl işler?
- Satacağımız ürünleri nasıl değerlendirmeliyiz?
- Ürün satarken hangi yöntemleri izlemelisiniz?
- Web site kurulumu A’dan Z’ye resimli anlatım.
- Reklam vererek nasıl ürün satılır?
- Facebook, Twitter, Youtube gibi sosyal ağlar üzerinden nasıl ürün satabilirsiniz?
Yukarıda ki soruların tümünün cevabını Kazanç Teknikleri eğitim setinde bulabilirsiniz. Ve bu eğitim setinin en iyi yanı setin yazarı Kadir bey ürünü satın alan kişilere özel telefon desteği ve uzaktan bağlantı desteği sunuyor. Takıldığınız konuda anında telefon desteği alabilirsiniz. Bunun yanında merak ettiğiniz yada yapamadığınız bir işlemi uygulamalı olarak görmek isterseniz bilgisayarınıza bir program aracılığı ile bağlanılarak takıldığınız konularda canlı destek imkanını sunuluyor.

Yeni! Eğer Kazanç Teknikleri(Tıkla İndir) eğitiminde anlatılan yöntemler ile para kazanamazsanız paranız 15 gün içinde iade ediliyor! Buda Kadir Bey’in bu sektördeki profesyonelliğini anlatmasına yettiğini düşünüyorum. Hepinize bol kazançlar dilerim.
Günümüzün en büyük platformlarından birisi olan internetten para kazanmanın birçok farklı yolu var, birçoğunu da biliyoruz. Peki daha önce XTicaret ismini duydunuz mu? Duyanlar olduğu kadar duymayanlar olduğunu da biliyorum. Peki nedir bu XTicaret? Nasıl üye olunur ve nasıl para kazanılır? Bunların hepsinin cevabını yazımızda bulabilirsiniz. Öncelikle XTicaret nedir, bunu açıklayayım. XTicaret, internet üzerinde satışa dayalı, satıcı ve alıcıları buluşturan, internet alışverişinin yapıldığı bir sistemdir ve günümüzde birçok internet kullanıcısı bu Xticaret sistemini kullanmaktadır. Yepyeni bir çalışma sistemi içine giren Xticaret ile artık kazanmayan kalmayacak. Türkiye’de alıcı, satıcı ve satış ortaklarını aynı platformda buluşturan Xticaret, satış odaklı ilk alışveriş platformudur.

6 Nisan 2013 Cumartesi

Sayfa Beğen Kazan

Yazar: Adsız | Tarih:13:40 |



Sayfa beğenerek para kazanmak sistemi şu şekildedir; Öncelikle fanslave sitesine ücretsiz üye oluyorsunuz. fanslave sitesi dünya çapında kullanılan facebook üzerinden para kazanmanıza olanak sağlayan bir sitedir. Siteye üyelik çok basit ve kısa sürmektedir.
     Siteye üye oldukta kullandığınız facebook sayfasını bu site ile ilişkilendiriyorsunuz. Yaptığınız ilişkilendirmeden sonra sitenin sizlere sunduğu facebook sayfalarından istediğinizi beğenerek para kazanmış oluyorsunuz. Beğendiğiniz her sayfa için sizlere kredi verilmektedir. Bu krediler 15 Eoura'ya ulaştığında ödeme talep edebiliyorsunuz. Aşağıdaki videodan fanslave üzerinden nasıl para kazandığınızı ve neler yapmanız gerektiğini izleyebilirsiniz.

Sayfa beğenerek para kazanmanın dışında arkadaşlarınızı yada başkalarını siteye davet ederek para kazanabiliyorsunuz. Davet ettiğiniz her yeni kullanıcının kazançlarından %15 kazanıyorsunuz. Ayrıca sizin davet ettiğiniz yeni kullanıcıların davet ettiği alt kullanıcıların kazançları üzerinden de para kazanıyorsunuz. Bu işlemi size verilen davet linkleri ile yapıyorsunuz.
     Fanslave sitesi üzerinden sayfa beğenerek ve davet ile para kazanmanızın dışında isterseniz facebook hayranlık satın alarak, oluşturduğunuz sayfaların hayran sayısını artırabilir ve popüler bir sayfa haline getirebilirsiniz. Bütün bu sistemler hakkında neler yapmanız gerektiğine dair daha fazla bilgiyi almak için buradan sitenin resmi sayfasına gidebilirsiniz.

Yazı Yazarak Para Kazanmak

Yazar: Adsız | Tarih:13:02 |



Yazı yazarak nasıl para kazanabileceğinizden bahsetmeden önce Yazıtör ne demek ondan bahsedelim. Yazıtör; bir meslek adıdır. Yani yazı yazarak para kazanan ve bu sayede geçimi sağlayan kişilere denilmektedir. Yazıtör denildiği zaman editörlük ya da yazarlık olarak algılanmamalıdır. Editörlük bildiğiniz üzere yazılmış yazıların gazeteye, dergiye vb. sayfalarda yayınlanmadan önce düzenlenmesini yapan kişi veya kişilerdir. Yazarlık ise özetle; köşe yazıları, spor yazıları veya ilgili olduğu konu hakkında yazılar yazarak fikirlerini, düşüncelerini bu şekilde duyuran kişilere denilmektedir. Yazıtörlük ise bütün bu açıklamasını yaptığımız özellikleri kullanarak yazı yazma kabiliyeti oluşturmuş ve bu sayede ciddi derecede gelir elde eden kişilere denilmektedir. Yazıtör terimini biraz daha açarsak, günümüzde çoğunlukla herkesin kullandığı internet üzerinden bilim tekniğini ve bilgilerini kullanarak yazdığı yazıları yüksek gelirlere dönüşten kişilere denilmektedir. Bu ismi verilmesinin nedeni olarak da yapdığı işin büyük bir bölümü yazı yazma işi olduğu için bu ismi almıştır.

   Yazıtörlük yaparak internet üzerinden geçimini sağlamanın ötesinde çok ciddi derece para kazanan kişilerin olduğu muhakkaktır. Bu kişilerin yaptığı iş sadece yazdıkları yazıları gelire dönüştürmek için neler yapmaları gerektiği ve yazdığı yazılar üzerinden ne şekilde nasıl gelir elde edebileceklerini bildikleri işin yüksek miktar da gelirler elde etmektedirler. Bu yazımızda bu işi nasıl yapacağınızı ve ne şekilde gelir edeceğinizi size gösterecek yeni piyasaya girmiş olan bir setten bahsedeceğiz. Bu setin adı Yazıtör Starter seti setidir. Bu set diğer bilgilendirmede bulunduğumuz setler gibi dijital bir ürün olduğu için tek yapmanız gerek size verilen linkdeki bu seti bilgisayarınıza indirmenizdir. Her yaştan herkesin kolaylıkla uygulayıp, içerikleri hakkında çok kolay şekilde bilgi sahibi olacağı bu sette sizlere yazı yazarak para kazanmak için neler yapmanız gerektiği en ince ayrıntısına kadar araştırılıp, uygulandıktan sonra kademeli olarak öğretilmeye başlanmıştır. Ödemelerinizi nasıl alacağınızdan, nerelerde ne gibi yazılar yazmanız gerektiği, yazı yazarken dikkat etmeniz gerekenler ve daha bir çok konu en ince ayrıntısına kadar öğretilmektedir

Yazıtör Starter ile neler yapmanız gerektiğini öğrendiğinizde kendi işinizin patronu oluyorsunuz. Yazı yazabileceğiniz her yerde ek gelir olarak da bu işi yapabildiğiniz gibi sadece bu iş üzerinde kendinizi geliştirdiğinizde geçiminizi bu şekilde bile sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğinizde çok ciddi derecede gelir elde edebileceğiniz bu set ile kazanılmış dekont örneğini aşağıdaki resimde görebilirsiniz.
 Yazı yazarak para kazanmak için neler yapmanız gerektiğini en ince ayrıntısına kadar öğrenebildiğiniz Yazıtör Starter sitesinin resmi sayfasına buradan gidebilirsiniz. Sadece yazı yazarak gelir elde etmek için neler yapmanız gerektiğini öğrendiğinizde internette geçirdiğiniz her anı yazı yazarak paraya dönüştürebilirsiniz.

İnternetten para kazanma yöntemleri arasında en popüler olan para kazanma yöntemi şüphesiz anket doldurarak para kazanmaktır. Bu yöntemi bu kadar popüler yapan özelliği ise her yaştan herkesin kolaylıkla yapabilmesi ve karşılığında iyi paralar kazanılmasıdır. Yeri geldiğinde ortalama bir saatlik çalışma ile anket başına 25$ kazanabildiğiniz bu sistemde, diğer anket sayfalarımızda belirttiğimiz gibi sadece bu işler ile ugraşarak geçimi sağlayan bir çok kişilerin olduğu aşikardır.
     Anket doldurarak para kazanmanız için neler yapmanız gerektiğini sizlere öğreten ürünlerin tanıtımını yaptığımızın bu yazımız da sizlere tavsiye ettiğimiz bir diğer anket seti Anket Bankası setidir. Bu setlerin neden gerekli olduğunu diğer yazılarımızda vurgulamıştık. Anket Bankası seti de, anket doldurarak para kazanmanız için neler yapmanız gerektiğini size en ince ayrıntısına kadar öğreten bir settir. Anket Bankası setinin içeriğinde aktif olarak faaliyet gösteren dünyanın en güvenilir 500 anket şirketinin web site adresi bulunmaktadır. Bu sitelere nasıl kayıt olacağınızdan, ödemelerinizi ne şekilde alacağınıza kadar bütün bilgiler size detaylı bir şekilde sadece bir tıklama ile anlatılmaktadır. Bu şirketlerin anketlerinin karşılığında anket başına 7$ ile 50$ arası para kazanmaktasınız. Yapmanız gereken sadece şirketlerin size mail olarak gönderdikleri anketleri cevaplamak.

Anket doldurarak para kazanmak için ister iş adamı olun, ister öğrenci, ev hanımı ya da emekli hiç fark etmez. Yapmanız gereken sadece günün istediğiniz saatin de maillerinizi kontrol ederek, gönderilen maillerdeki anketleri cevaplamak. Cevaplayacağınız bu anketleri doldurmak için bilgi ve deneyime ihtiyacınız bulunmaktadaır. Bu anket genelde firmaların piyasa sürecekleri ürünler hakkında ön bilgilendirmeye sahip olmaları amacı ile yaptıkları anketlerdir. Ya da bazı araştırma şirketkelerinin kamuoyunu araştırması için yaptıkları anketler olmaktadır. Bu anketler de genelde kullanıcının alışveriş yaparken hangi markaları ve ürünleri tercih ettiği, neler düşündüğü, hangi zamanlarda ne gibi alışverişler yaptığı gibi araştırmalarının yaptığı anketler olabilmektedir. 
Globalleşen dünya üzerinde birçok firmanın tercih ettiği anket ile bilgilendirme sisteminde sizlerde anket doldurarak ek gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Anket bankası seti ile 500 anket şirketine kolaylıkla kayıt olabilir ve sizlere gönderdikleri maillerdeki anketleri doldurarak günde sadece bir saatlik çalışma ile doldurduğunuz anket başına 5$ ile 50$ arası para kazanmaya başlarsınız. Anket bankası setinin resmi sitesineburadan gidebilir ve anket doldurarak para kazanmanız için neler yapmanız gerektiği hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Anket doldurarak para kazanmak

Yazar: Adsız | Tarih:12:54 |



Tüm Dünya'da ve Türkiye de son zamanlarda anket doldurarak para kazanmak popüler bir hale gelmiştir. Nedeni ise; interneti ve bilgisayarı olan herkesin para kazanabileceği bir yöntemdir.

Özellikle Türkiye’de son zamanlarda anket doldurmak adeta bir meslek haline gelen bu yöntem, kolaylığı ve kazancı ile hızlı bir şekilde büyüme göstermektedir. Gün geçtikçe şirketlerin anket yaptırarak doğru sonuçlara ulaştığı bir dönemde bu yöntem ile para kazananlarında sayısı artmıştır.

Bu sistemi diğer yöntemlerden ayıran en belirgin özellikler şöyledir,

Anket doldurma sisteminde yapmanız gereken sadece sabah kalktığınızda ya da boş bir vaktinizde e-posta adresinizi kontrol ederek,e-posta adresinize gönderilmiş olan herhangi bir anket linkine tıklamak. Sonrasında size sorulan anket sorularını cevaplıyorsunuz. Cevaplama işi bittikten sonra, ortalama 10 ile 20 dakika arası sürecek olan anketler karşılığında para kazanmış oluyorsunuz. Anket doldurma işini günün her saatinde yapabilirsiniz. Mesela ister kahvaltı yaparken, ister çalışırken, ister çayınızı yudumlar ya da televizyon izlerken veya müzik dinlerken bile anketlere cevap verebilirsiniz. Bu anketleri herkes kolaylık hiç bir bilgiye sahip olmasına gerek kalmadan doldurabilirsiniz. Aşağıdaki maddelerde görebileceğiniz gibi;

Hiç bir özel yeteneklere ihtiyaç yok,
Herhangi bir kota hedefiniz yok,
Hiçbir site masrafı yok,
Hiçbir üretim maliyetiniz yok,
Hiç bir şekilde ekstra masraf yok,
Para kaybetme riski yok,
Bilgi almak için kimseyi aramak yok,
Hiçbir kimseye hesap vermek derdiniz yok,
Bunun için herhangi bir rapor tutmak zorunluluğunuz yok,
Hiçbir kırtasiyeciliğiniz yok,
Herhangi bir site yada blok sahibi olmanıza bile gerek yoktur.
Gördüğünüz üzere anket doldurmak için yapmanız gereken sadece maillerinizi kontrol edip, gönderilmiş olan anketleri doldurmak. Bu anketler mailinize aşağıdaki resimde görüldüğü şekilde gelmektedir. İstediğiniz anketin seçerek doldurmaya başlıyorsunuz. Bunun karşılığı olarak, doldurduğunuz anketin ücreti kadar para kazanmış oluyorsunuz. Sadece 50 anket sitesine kayıt olduğunuzda bile çok iyi paralar kazanabileceğinizi görebilirsiniz.


Bunun için ne yapmamız gerekiyor? diye sorduğunuzda, bütün bu anket şirketlerinin adresleri, bilgilerini ve nasıl üye olunup ödemelerinizi nasıl alacağınızı bilmeniz gerekmektedir. Bu şirketleri sizlerin bulması zaman alabilir. Bulsanız bile bulduğunuz şirketlerin sayısı çok az olur. Bu şirketlere nasıl kayıt olunup, size nasıl anket göndereceklerini ve gönderilen anketlerin ücretlerini nasıl alacağınızı anlamanız zaman alabilir. Bütün bu işleri sizin için yapan, yüzlerce anket sitesini bir liste halinde sunan ve nasıl kayıt olacağınızdan ne kadar kazanacağınıza dair bütün öğrenmek istediklerinize cevap bulabileceğiniz bu sorulara Anket Master setinden ya da aşağıda verdiğimiz linkten ulaşabilirsiniz. Bu setlerin içeriğinde doldurduğunuz online anket karşılığında 1$ ile 75$ arası ödeme yapan yüzlerce anket sitesinin listeleri bulunmaktadır. Bu setler sizin için anket şirketlerinin isimlerini ve adreslerini bulup, derleyip bir liste halinde sizlere sunuyor. Bu şirketlerin isimleriyle birlikte hangi şirkete nasıl üye olmanız gerektiğinden, ödemelerinizi alacağınız aşamaya kadar A'dan Z'ye herşey hakkında yazılı ve görsel bilgiler sunularak sizlere bu işin eğitimi veriliyor. Siz sadece setlerin içinde yazılı olan şirketlere, sizlere öğretilen şekilde üye oluyor ve gönderdikleri anketleri dolduruyorsunuz o kadar. Sadece bir kaç anket doldurduğunuzda bile, şuan indirimde olan bu setin ücretini amorte etmiş oluyorsunuz. Kazancınız, size doldurmanız için gönderilen anket sayısı ile değerine göre değişmektir. Günde 2 veya 3 anket doldursanız bile ayda sizi tatmin edecek seviyede kazanmış olursunuz. Örnek tablo ile daha net hesaplayabilirsiniz;

Türkiye'de henüz yeni olan anket doldurma sistemi ile sizlerde hiçbir sosyal aktivitenizden geri kalmadan, büyük şirketlerin kendileri ve işleri ile ilgili anketlerini doldurarak internette geçirdiğiniz zamanı kazanca çevirebilirsiniz. Çok fazla bilgisayar bilginize gerek kalmadan, görselliği ile ne yapmanız gerektiği en ince ayrıntısına kadar öğretilmektedir. Anket doldurarak para kazanmak için neler yapmanız gerektiğini anlatan bu set ile ilgili daha fazla bilgi almak ve resmi siteye buradan ulaşabilirsiniz

HTML Dersleri

Yazar: Adsız | Tarih:06:07 |



5 Nisan 2013 Cuma

En iyi dosya yükleme sitelerinden Hotfile ile çok para kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece üye olmak , dosyalarınızı yüklemek ve sitenizde veya sitelerde dosyaların linklerini paylaşmak… Bundan sonra her indirme başına para kazanacaksınız.

Hotfile İle Dosya Yükleyerek Para Kazanma

Dosyalarınızı hotfile a yüklemek size paranın yanında kolaylık ve itibarda sağlayacak.
-Hotfile diğer siteler gibi sizi fazla bekletmez , bekleme süresi 15 dakikadır.(Rapidshare gibi çok kullanıcı indiriyor diyerek gereksiz yere bekletme yapmaz)
-Tek seferde 400 mb a kadar dosya yükleyebilirsiniz.
-Dosya indirirken kullanıcılar reklamlarla karşılaşmaz…
Hotfile ayrıca şu an dünya genelinde ilk 100 e girmiş durumda ve sürekli yükseliyor. Yani dosyalarınızı yüklemek sizin için çok kazançlı olacak…


Peki Hotfile ile Ne kadar Kazanacaksınız ?

Rütbe 5-50 MB 50 – 100 MB 100 – 2000 MB Copper $2 $3 $4 Bronze $3 $5 $7 Silver $5 $7 $10 Gold $6 $9 $12 Platinium $7 $10 $15 Bu ücretler 1000 indirme için geçerlidir. Yani attığınız dosyalar bin kez indirildiğinde bu ücreti alacaksınız…
Hotfile 15 dolar kazandığınızda hemen ödeme yapıyor. Bunun için bir paypal hesabı açarak paranızı istediğiniz hesap numarasına yatırtırabilirsiniz.
Durumunuz genel olarak aşağıdaki kriterleri içeren aktif olma oranınıza dayanır. Yani hesabınızın yükseltilmesi şu sebeplere bağlıdır (tabi bu hususlar 14 günlük süre dahilinde kontrol ediliyor)
* 1. Kullanıcıların dosyalarınızı indirme miktarı ve yüklenmiş dosyalarınız vasıtasıyla ücretli üyelik alan üyelerin sayısı.
* 2.Yüklenmiş dosyaların indirme sayısına oranı.
Ayrıca sizin sitenizden gelen her üyenin kayıt olmasından %5 komisyon, sizin referal linkinizden üye olarak para kazananların ise %20 si kadar kazanabilirsiniz…
Dosyaları sadece bir sitede paylaşmanızda gerekmiyor, dosyaları yükleyin ve diğer tüm sitelerde paylaşın. Hem site sahiplerininde hoşuna gider mesaj yazmanız…
Yani bir video sitesi açsanız ve içine klipler atsanız. 1000 video paylaşsanız, her bir video günde 10 kere indirilse ve her dosyanın boyutu ortalama 50 mb olsa günde 30 $dolar para kazanabilirsiniz.. (Bu en düşük ihtimal tabi, zamanla seviyeniz yükseldikçe daha çok para kazanacaksınız)
Eğer kafanıza takılan bir soru olursa buraya yazabilirsiniz, cevaplamaya çalışırız… Ama önce linke tıklayarak üye olun… (Üyelik ücretsizdir. Dosya yüklerseniz para kazanırsınız, yüklemezseniz kazanamazsınız)

Hotfile Üye Olma

Hotfile üyelik linkinden üye olduktan sonra Paypal hesabınızı tanımlamanız gerekiyorki indirilen dosyalardan para kazanabileseniz. Paypal hesabınızı daha sonra oluşturabilirsiniz ama sürekli kullandığınız bir mail adresinizi verinki başkasına gitmesin para. (Paypala mail ile üye olacağınız için başkasının maili olursa para başkasına aktarılır)

Üye olduktan sonra buraya tıklayın (Join Affilate program- Kazanç sistemine kayıt) ve para kazanmaya başlamak için son aşamayı tamamlayın. (Buradan hesabınızı tanımlamazsanız sadece normal üye olarak dosya yüklersiniz . Ama tanımlama işlemini yaptıktan sonra artık yüklediğiniz dosya her indirildiğinde para kazanacaksınız)

Paypal hesabınız yoksa buradan üye olabilirsiniz.(Bu işlemi daha sonrada yapabilirsiniz) Paypal nedir diye soracak olursanız. İnternetten birisinin sizin mail adresinize para yatırılabilmesini sağlayan sistemdir. Örneğin hotfile sizin mail adresinize parayı yatırır. Siz paypal da hangi hesabınızı tanımladıysanızda para o banka hesabınıza yatırılır. Paypal dünyanın en güvenilir sitelerinden birisidir , isterseniz araştırabilirsiniz. Şöyle bir soru da aklınıza gelebilir. Birisi mail adresimi yazarak para çekebilirmi? Hayır . Siz onay vermediğiniz sürece bu mümkün değil ama mail adresinize para yatırılabilir… Bu konudada kafanıza takılan birşey olursada çekinmeden sorabilirsiniz…

Eğer bu konuda ciddiyseniz ve kafanızda sorularınız varsa ceo@kobidestek.org adresiylede iletişime geçebilirsiniz… (Hemen Hotfile‘a üye olun, daha sonra geri gelin ve Join Affilate program yani kazanç sistemine kayıt linkine tıklayarak bir e-posta adresi verine ve Paypalı seçin … Bu işlemleri yaptıktan sonra dosya yüklemeye ve doğal olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.)
Biz sizler için internetten para kazanma yöntemlerini araştırıyoruz , sizde bildiklerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız memnun oluruz…


Hemen Üye olmak için tıklayınız: Hotfile Üyelik

Yazar: Adsız | Tarih:14:53 | ,

Tutorial Yazarak Para Kazan

Yazar: Adsız | Tarih:08:40 |




Photoshop, illustrator, Flash, Html, PHP, fotoğrafçılık konularından birinde uzmansanız, yazdığınız tutoriallardan para kazanabilirsiniz. Tabii bu siteler; detaylı, ilginç ve daha önce başka yerde yayınlanmamış özgün çalışmaları kabul ediyorlar. Ödedikleri ücretler de orantılı olarak yüksek. Siteler yazılarınızda size bir biyografi bölümü oluşturarak, size kendinizi tanıtma fırsatı da sunuyor. Genellikle belli bir yazım formuna sahip olan bu sitelerden örnek tutorial formunu indirerek bir çalışma gönderip, yazarlığa başlayabilirsiniz..
Bunu sağlayan sitelerden bazılarını aşağıda listeledik:
The Tech Labs:

Adobe Flash, Adobe Flex, Adobe Air, Adobe Flash Lite hakkında yazacağınız tutoriallara 100$ ödüyor.

Tutorial9

Photoshop, fotoğrafçılık ve blogging konularında uzman yazarlara yayınlanan yazıları için 50$ – 300$ arası ödeme yapıyor.

Tutorialboard:

Photoshop, illustrator, After Effects, CG, Blogging konularında yazarlarına yazı başına 150$ ödeme yapıyor.

Naldz Graphics:

Yine tasarım programları ile ilgili tutorialları kabul eden site şu an için bir ödeme sözü vermiyor..

Vectordiary:

İstekli her tasarımcıya kapılarının açık olduğunu belirten site, yayınlanan yazılara 150$ ödüyor.

tuts+:

Bizim en çok yararlandığımız sitelerden biri olan tuts+ network (gerçekten öğretici), 8 bölümden oluşuyor. Diğerleri gibi, site standartlarına uygun olan yazıları kabul eden tuts+ network, yazdığınız yazı için sizin fiyat önermenizi istiyor ve anlaşılan bir değerde size ödeme yapıyor. Yazının kendisi ya da yazıda kullanılan herhangi bir görsel özgün değilse yazınız hakkını kaybediyor. Yazı başına 150$ ödeme yapılacağı belirtilmiş. Bu sitelerden mutlaka biri sizin uzmanlık alanınıza girecektir, bilginizi paylaşın, hem siz hem başkaları kazansın..

4 Nisan 2013 Perşembe


Tüm sayfayı dikkatle okuyunuz.Bu Sistemden Para Kazanmanıza Garanti Veriyoruz.Çünki ben ve arkadaşlarımda kazanıyor.
CashFiesta internetten para kazandıran bir firma ismidir. 

  • Üyelik Bedava.
  • Kredi kartı-Hesap numarası istenmez
  • Tükiyeye ödeme yapıyor.
  • Ödeme üyelik sırasında belirttiğiniz adresinize, adınıza yazılmış çekin yollanmasıyla ile gerçekleşiyor. 
  • Üyelikte verdiğiniz bilgilerinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
  • En az 50 dolar olunca paranızı(çekinizi ) talep edebiliyorsunuz.
  • O kullanım döneminde kazancınız 50 doları bulmazsa bir sonraki aya devrediyor.
  • Cash fiestada kazandığınız puanları cashfiesta barın üzerinde görebilirsiniz.
  • Saniyede 1 puan kazanıyorsunuz. Saniyelik hesap nedeniyle hiç bir kaybınız olmuyor. 
Program Kurulduktan Sonra PCnizde Üstte Bir Bölüm Açılıyor.Orda Reklamlar Çıkıyor.Bunlara Tıklamanız Gerekmiyor. Bırakın O Reklamlar Çıksın. Sonra Mail Adresinize Gelen Onay Kodunu Tıklayın.İşleminiz Onaylanacaktır Hemen(Dikkat Edin Önemsiz Posta(Junk Mail ) Ya Gelebilir Mail ) Şimdi Üye Oldunuz.Bundan Sonra adresine gidin üye adınızla giriş yapın. Sonra Download Butonuna Tıklayın Ve Programı Bilgisayarınıza İndirin.Korkmayın Kesinlikle Virüs Tehlikesi İçermez. Program İndikten Sonra Çalıştırın.Bundan Sonrası Otomatik Çalışacaktır.Pcnizi Kapatıp Tekrar Açtıgınızda Masaüstünüzde Resimdekine Tıklayın.Ve Üye Adınız ve Şifrenizle Giriş Yapın.Program Çalışmaya Başlıyacaktır.Program 1 mb bile değil. Şimdi Sizlere Bu Sistem Hakkında Yazılı Bilgiler Vereceğiz. Şimdiye Kadar Açıklamalara Göre Üyeliğiniz Gerçekleşti.Yapmanız Gereken Tek Şey PCnizi Açtıktan Sonra Üstte Raklamlar Çıkacak.Bunlara Tıklamanıza Gerek Yok.Bırakın Kendi Kendine Çıksın Reklamlar.Firma Bu Reklamlardan Gelen Gelirlerin %50 sini Size Veriyor.Buraya Kadar Herşey Basit. Puan Sistemi İle Para Kazanıyorsunuz.Peki Nasıl Oluyor Bu? Fiesta bar ile saatte 600 Puan kazanabiliyorsunuz . Programla puan kazanabilmeniz için ekranın sağ alt köşesinde bulunan Dolar işaretinin Yeşil olması gerek. Kırmızıya döndüğü zaman mausela Reklamların üzerine gelmeniz yeterli. Fiesta barın üzerinde gezinen küçük bir adam var. Bu adam oturduğu zaman ve sağa sola gezdiği zaman Dolar işareti Kırmızıya döner adamın üzerine tıklayarak Dolar işaretinin yeşile dönmesini sağlayabilirsiniz.Bunun Anlamı Program Sizi otomatik Olarak Kontrol Ediyor.Acaba PC Başındamısınız Diye. Eger Puanınız Artıyorsa CashFiestadaki Adam: Üstte Yürüyor Olarak Görünür. Eger Puanınız Artmıyorsa CasfFiestadaki Adam: Üstte Uyuyor.Buda Demek Oluyor ki Siz Reklamları İzlemiyorsunuz. Adamı Uyandırmak İçin Mause nuzu Adamın Üzerine Getirin Ve Tıklayın.Adam Uyanır O Zaman.Bazen de Adam Reklamların Üzerinde Gezmeye Başlıyor.Eger Geziyorsa Puanınız Duruyor.Bunun İçinde Gezinen Adama Birkaç Kez Tıklayın.Adam Geri Dönüp yerine Geçer.Geçince de Puanınız Artmaya Devam Eder. Birde Kazandığınız Puanlara Bonus Veriyor Şirket. Ortalama Saatte Eger Adamı Uyutmazsanız 600 Puan Kazanıyorsunuz. 2000 Puan için 1000 Puan 5000 " 2000 " 10000 " 4000 '' 20000 " 6000 " 30000 " 7000 Ekstra Bonus Puan Veriyorlar. Kısa Notlar: Her Ay Sonunda Puanlarınız Dolara Çevriliyor Ve Hesabınıza İşleniyor.Eğer ilk ay kazandığınız puanlar başvuru formunda işaretlemiş olduğunuz gibi 50$ etmiyorsa puanlarınız silinmiyor birdahaki aya devrediyor. Şirketin tam 3.500.000 üyesi var. 2001 yılından beri hizmet veriyor. Ödemelerini çek yolu ile yapıyor.Türkiye ve Dünyanın her yerine ödeme yapıyorlar. Üyelik tamamen ücretsiz. Üye olurken Kredi kartı istemiyor . Eger Hesabınız 50 Dolara Ulaştıysa Veya Geçtiyse Çeki istemek için Siteye Giriş Yapın Ve My statistics bülümünde Request butonu var ona basıyorsunuz ancak bu butona her ayın 1 i ile 15 i arasında basarak çekinizi isteyebiliyorsunuz . Başvuru formunda adresinizi yazdığınız için çeki bu şekilde adresinize gönderiyorlar. Not: Gelen Çekleri İş Bankasından Bozdurabilirsiniz. Arkadaşlar Bu Sistem %100 Güvenlidir.Sizede Şiddetle Öneririz.Eger Evden Nete Giriyorsanız Garanti Para Kazanırsınız Bu Sistemle.Cafe den Baglananlarda Kazanabilir Ama Her Defasında Programı İndirmeleri Gerek.(3-5 Dakika Sürüyor ) 


EN ÇOK DİKKAT EDİLMESİ GEREKN NOKTA: üye yaptığınız herkesten sizde puan kazanıyorsunuz.Ve onlar ne kadar puan yaparlarsa sizede yüzde %30 ,%20, '10 gibi ciddi alınacak puanlar kazandırıyor. 3-5 puandan ne olcak demeyin her yaptığınız üye kendisine 10 alt üye yaptığını düşünürsek rtaya çok ama çok ciddi paralar çıkıyor.deneyerek birşey kaybetmessiniz. Gelin biryerden başlıyalım. Benim referer id ile girerseniz bana ve kendinize kazandırmış olucaksınız.Sizde kendinize ne kadar çok üye yaaprsanız o akdar çok kazanıcaksınız.
Buradan benim referansım ile üye olabilrsiniz.
Unutmayın ne kadar çok üye yaparsanız o kadar çok para kazanıyorsunuz. Deneyin ve kendi gözlerinizle görün.


ClickBank ile Para Kazan

Yazar: Adsız | Tarih:08:36 |



İnternetten para kazandırmayı vaat eden kitapların hemen hemen tamamı bir numaralı para kazanma yöntemi affiliate marketing (satış ortaklığı) sistemini önerirler. Kitaplarında da affiliate marketing sistemi ile nasıl para kazanacağınızı, satış ortağı olacağınız ürünleri nasıl ve nerede satacağınızı, en önemlisi de bu ürünleri nereden bulacağınızı anlatırlar. Google’da sıkı bir araştırma yapan herkes bu yöntemle nasıl para kazanılacağını öğrenmiştir zaten. Ama henüz bu sistemi bilmeyenler ve yeterince bilgisi olmayanlar için kısaca anlatalım.

Affiliate marketing, internette satışa sunulmuş olan bir ürünün (bu genellikle dijital bir üründür ama dijital olmayan ürünler de mevcuttur. Satış ortaklığı veren siteleri ileride liste olarak yayınlayacağız) satışını yapmak için yetki alıyorsunuz. Bu çok basit bir işlem. Dünya genelinde en çok kullanılan affiliate marketing sitesi olan
ClinkBank’tır.

ClickBank, web sitesi üzerinden sanal ürün (bilgisayar programları, e-kitaplar, site üyelileri) satışı yapmak isteyenlerin satışını yapmak istedikleri ürünleri seçtikleri bir platform. ClickBank’a üye olduktan sonra Marketplace menüsüne girerek satışa sunulan ürünleri görebilirsiniz. Satmak istediğiniz ürünü seçerken fiyatı, komisyon oranı ve popülaritesi gibi değerlerini iyi analiz etmeniz lazım. Özellikle Grav değerine dikkat edin. Grav değeri yüksek olan ürün çok satılıyordur ancak bu üründe rekabet de çoktur. Bu işe yeni başlayacaksanız rekabetin az olduğu ürünleri seçin. Hangi ürünü satacağınıza karar verdikten Promote butonuna basarak (yeşil bir buton) işleme devam edin. Bu butona bastığınızda açılacak olan sayfada size bir link verecek. Bu link sizin o ürünü satarken kullanacağınız linktir. Bu link üzerinden ürünün kendi sitesine gidip alışveriş yapılırsa belirlenen komisyon miktarı sizin hesabınıza geçecektir. Bu linki aldıktan sonra ister Google
AdWords ile isterseniz kendi sitenizden ya da başka bir yöntemle bu ürünün pazarlamasını yapabilirsiniz.

Buradan seçerek, satışını yapmak istediğiniz ürünün pazarlamasını istediğiniz dilde yapabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem satışları İngilizce yapmanızdır. İngilizce bilmiyorsanız da online çeviri programlarını kullanarak İngilizce satış metinleri oluşturun. Türkçe yapmaya kalkarsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

ClickBank dışında da birçok benzer işi yapan site var. Sistemleri ClickBank ile hemen hemen aynı. O nedenle öne çıkan bazı sitelerin şimdilik sadece isimlerini vereceğiz. Click2sell ve Paydotcom.

Uzman bir şekilde Clickbank kullanımını öğrenmek için sizlere Google Kazançları e-kitabını tavsiye ediyoruz. Musa Erdoğmuş’un 2009 yılında çıkardığı bu e-kitap uzun yıllar kullanabileceğiniz bilgi birikimine sahiptir.

Google Kazançları E-kitabı İndir (3.89 Mb)

adf.ly ile Para Kazan

Yazar: Adsız | Tarih:08:30 |



Açıkçası pek alışık olmadığımız bir para kazanma sistemi adf.ly. Site linklerinizi tanıtıyorsunuz ve ziyaretçiler bu linklere tıkladıkça para kazanıyorlar. Dilerseniz sitenizde de kullanabiliyorsunuz. Otomatik olarak tüm linkler sitenin referansı üzerinden gidiyor ve para kazanıyorsunuz.
Site şimdilik PayPal ve AlertPay’a ödeme yapıyor. 5$ olduğunda otomatik gönderiyor. Ekstra kazanç için tüyo istiyorsanız eğer; hotfile gibi sistemlerle birlikte kullanabilirsiniz. Böylece hem link kısalmış olur hem de siz extra kazanç sağlayabilirsiniz. Hatırı sayılır paralar ödüyor. Farklı reklam çeşitleri mevcut ve Türkiye tıklarını “diğer sistemlerin yaptığı gibi” görmezden gelmiyor. Böylelikle bir linki oluşturup internete atsanız ve arkanıza bakmasanız bile para kazanabiliyorsunuz.
Şu an bu sitede kullanılıyor. Site içi bağlantılar hariç tüm bağlantıları çeviriyoruz. Javascript özelliği var. Sitenize kodu ekliyorsunuz, sitedeki tüm bağlantıları (belirttiğiniz domainleri hariç tutarak) otomatik çeviriyor. Sitemde şu sıra test ediyoruz aslında… Ödeme almada problem yaşandığını hiç duymadık. Sistem ödemeleri otomatik yaptığından da linki oluşturup arkanıza yaslanmanız yeterli. Forumlar bir yana, WordPress Web sitenizdeki spamlardan bile para kazanabiliyorsunuz bu sayede…
Şayet çok dosya linki barındıran bir siteniz varsa -mesela forum- bu sistemi kullanabilirsiniz. Bir kaç satır kodu ekliyorsunuz ve tüm linkleriniz otomatik olarak dönüşmeye ve size para kazandırmaya başlayabiliyor. Üstelik dosya indirmeye filan da gerek yok. Referans sistemi de mevcut. Extra bir kazanç kapısı daha…
bit.ly gibi url kısaltma hizmeti ama farkını sorarsanız; bir kaç saniyelik reklamlarla size yüksek paralar kazandırabiliyor. Üye olup hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

adf.ly Üyelik

Arkadaşlık Sitesi Kurmanın Kolay Yolu

Yazar: Adsız | Tarih:07:17 |

Türkiye internet pazarında en ciddi ciroları birkaç e-ticaret sitesi dışında arkadaşlık sitelerinin gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz. Dünyada da durum çok farklı değil ama en azından kazananlar yelpazesi daha geniş.
Durum böyle olunca İngiltere merkezli WhiteLabelDating.com‘un iş modelinin ilginizi çekebileceğini düşündük.
Servis arkadaşlık sistemi yazılımını, milyonlarca kayıt barındıran üye veritabanını, ödeme sistemini ve bir arkadaşlık sitesi için ihtiyaç duyulabilecek her türlü yapıyı size sunuyor. Sizlerin tek yapması gereken ise kendi markanızı yaratıp onu pazarlamak oluyor.
Gelir paylaşımı üzerine kurulu sistemde %50 paylaşım baz alınıyor. Yani, siz bugün iş ortaklığı için başvurunuzu yaptığınızda sadece markanıza uygun tasarım düzenlemelerinizi yapıyorsunuz ve tüm üyeleri ile hazır sisteme dahil oluyorsunuz. Ne kadar başarılı bir marka bilinirliği sağlarsanız geliriniz o kadar yüksek oluyor.
Sisteme giriş ücretsiz ve üyelerin destek talepleri dahil olmak üzere tüm operasyonel işleri de WhiteLabelDating.com üstleniyor.
Başvuru yapıldıktan birkaç dakika sonra sistemin hazır olduğunun yazıldığı sorular bölümünü inceleyebilirsiniz.

Model olarak oldukça başarılı bulduğumuz bu sistemin Türk girişimciler için ne kadar işleyeceği konusunda soru işaretlerim var aslında. Malum, sitenin çoklu dil desteği var mı yok mu bilemiyoruz, varsa bile Türk kullanıcılara nasıl bir destek sağlanabileceği tartışılır.
Ancak global ve niş bir alanda arkadaşlık sistemi kurmayı düşünürseniz altyapı olarak başarılı bir girişim gibi gözüküyor. Şirketin yönetim kadrosunun Match.com gibi önemli şirketlerin üst düzey yetkililerini barındırdığını da belirtmekte fayda var.

Tags: %100 ücretsiz çevrimiçi topluluk sitesi, 100 online ücretsiz tanışma siteleri, arkadaşlık hazır internet sitesi, arkadaşlık kurma, arkadaşlık kurma teknikleri, arkadaşlık kurma yolları, arkadaşlık kurma yöntemleri, arkadaşlık kurmanın yolları, Arkadaşlık Sistemi Yazılımı, arkadaşlık site kurma, arkadaslik siteler, arkadaşlık siteleri kurmanın yolları, arkadaşlık siteleri para kazandırma, arkadaşlık siteleri ve para kazanma, arkadaslık sıtelerınde para kazan, Arkadaşlık Sitelerinden Para Kazanmak, arkadaşlık sitesi, arkadaşlık sitesi için yasal, arkadaslik sitesi kur para kazan, arkadaşlık sitesi kurma, Arkadaşlık Sitesi Kurmak, arkadaşlık sitesi kurmanın yolları, arkadaşlık sitesi nasıl kurarım, arkadaşlık sitesi nasıl kurulur, arkadaşlık sitesi yazılımı, arkadaşlık sitesinden para kazanma, arkadaşlık sitesinden para kazanmak, arkadaşlık yazılımı, arkadaşlık yazılımları, arkadaşlıksite kurama, bedava arkadaşlık sitesi, bedava arkadaşlık sitesi kur, bedava paylaşım sitesi kurmanın yolları, biri ile arkadaşlık kurma yöntemleri, çok basit bir arkadaslık sitesi, en çok kazanan arkadaşlık siteleri, en etkili arkadaşlık, en kolay arkadaşlık sitesi kurma yolu, enkolay arkadaslık, etkili arkadaşlık kurma yöntemleri, hazır arkadaşlık sitesi, internet sitesi kurmanın yasal yolu, iş kurmanın kolay yolları, iyi arkadaşlık kurmanın yolları, kazanarkadaşlıksiteleri, kolay arkadaşlık sitesi, kolayarkadaşlık sitesi, kolayca arkadaşlık sitesi, match.com sitesi, match.com webrazzi, online arkadaslik siteleri, online arkadaşlık sitesi yapma, online arkadaşlık ücretsiz, online tanışma, online tanışma siteleri ücretsiz türk, online ücretsiz türk tanışma siteleri, para kazan arkadaşlik sitesi, Para Kazanma Girişimleri, Para Kazanmak, paypal alışveriş sitesi kur para kazan, siteler tanismak arkadaslik icin, sosyal arkadaşlık sitesi kurmanın yasal yolları, tanışma siteleri, tanışma sitesi ücretsiz, tanışma sitesi veritabanı, tanışma.sitesi.com, türk çevrimiçi ücretsiz tanışma arkadaş siteleri, türk dili Ücretsiz online sosyal arkadaş ve türk ile tanışma siteleri, türkiye ücretsiz online tanışma, ücretsiz arkadaşınız çevrimiçi siteyi seviyorum, ücretsiz arkadaslık sitesi kurma, ücretsiz comlu arkadaşlık sitesi kurma, Ücretsiz online arkadaşlık sitesi, Ücretsiz online tanışma sitesi, ücretsiz türk online tanışma siteleri, yakın arkadaşlık kurmanın yolları, yakin arkadaslik siteleri, yasal arkadaşlık siteleri, yasal arkadaşlık sitesi

XTicaret

Yazar: Adsız | Tarih:06:52 |


XTicaret Türkiye’de ürün sahiplerinin ve bu ürünü internet üzerinden satmak isteyen satış ortaklarının buluştuğu ortak bir e-ticaret platformudur. Ürün sahipleri xticarete ürünlerini eklediklediklerinde bu ürünün her satışı için satış ortaklarına ödenmek üzere belli bir komisyon belirler. X-Ticaret‘e üye olan satış ortakları çeşitli yöntemlerle bu ürünü internet üzerinden satarlar ve her satıştan ürün sahibinin baştan belirlediği oranda komisyon alırlar. Affiliate Marketing yani satış ortaklığı sisteminin en avantajlı tarafı satış ortaklığı komisyonlarının çok yüksek olmasıdır. XTicaret’te genelde ürünlerin satış ortaklığı komisyonları %50 ila %75 arasında değişmektedir. Yani siz XTicaret‘e satış ortağı olarak kaydolup satış fiyatı 100 TL ve satış ortaklığı komisyonu %75 olan bir üründen, her satış için 75 TL kazanırsınız. Bu cazip komisyon oranları bir çok girişimciyi XTicaret’e çekmeye devam etmektedir.
XTicaret Türkiye’de Affiliate Marketing (satış ortaklığı) sisteminin ana merkezi konumunda. Google Kazançları kitabının yazarı Musa Erdoğmuşun’un kurduğu xticaret yerli clickbank olma yolunda emin emin adımlarla yoluna devam ediyor. Gün geçtikçe bünyesinde bulunan ürün sayısı ve sisteme katılan satış ortaklarının sayısı artıyor. Satış ortaklarının sayısının artması ürün sahiplerinin yüzünü güldürüyor bu yüzden her geçen gün ürün sayısıda satış ortaklarının sayısıyla beraber armaya devam ediyor.
Kesin olan birşey var ki Türkiye’de ki ürünler için Affiliate Marketing’den yani satış ortaklığı sisteminden para kazanmak istiyorsanız XTicaret’e üye olmak zorundasınız.
Peki XTicaret’e satış ortağı olarak katılmak ücretli mi? Kısa bir süre öncesine kadar bu sorunun cevabı hayırdı. Fakat şuan üyelik ücreti tek seferlik olmak üzere 20 TL oldu. Bunun haklı nedenleri var. XTicaret üyeliğinin neden ücretli olduğu sorusunun cevabını sitenin ana sayfasında ki Sık Sorulan Sorular sayfasında görebilirsiniz.

XTicaret’e üye olmak için tıklayınız.

3 Nisan 2013 Çarşamba

Domain Ticareti

Yazar: Adsız | Tarih:13:43 |

Özellikle zamanının çoğunu internette geçirenler için farlı bir para kazanma yöntemidir. Bu yolla kazanmak için domain (alan adı) konusunda biraz uzmanlaşmanız gerekmektedir. Özellikle jenerik domainler ve 2-3-4 karakterli domainler ciddi paralar kazanabilmektedir.

Peki ne yapmak gerekir?

* Öncelikler bir yada bir kaç firmadan domain kayıt paneliniz olmalıdır. networksolutions.com, myhosting.com gibi kaliteli firmaları tavsiye ediyoruz. Bu panel hem sıfır domain kayırlarınızda hemde domaintransferlerinizde sizin domain bankanız olacaktır.
* Eğer çok sayıda domainle bu işi yapacaksanız bir domain satış siteniz olmalıdır.
* Düşecek olan domainleri takip etmelisiniz. İnternette müsait olmayan bir çok domain aslında ciddi bir site barındırmamaktadır. O yüzden bir hevesle alınmış ancak hiçbir proje üretilememiş domainler yılını tamamladığında süre uzatılmamışsa düşerler..
Takip için bazı kaynak siteler:
http://www.savespell.com/
http://www.justdropped.com/

Not: daha önce alınmış bir domain alırken arama motorlarından ban[yasak]lanmış olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

* Webmaster forumlarını takip edin.
* Aldığınız domainleri pazarlarken uygun olabilecek projeler konusunda fikirler üreterek domainin albenisini arttırın.
* Açık arttırmalara katılın (örnek: sedo.com)

Ne kazandırır?

Standart com, net tarzı domainlerin sıfır fiyatı 14-16 TL civarındadır. Aramalarla yakalayacağınız güzel bir domaini binlerce TL fiyata satma şansınız da vardır. Ancak bu işin gerçek ticari yanı 2. elden iyi domainleri uygun fiyata almaktır.
Domain Ticaretinde ne tür domainler almalıyım?
* 2-3-4 karakter domainler: Domain ne kadar kısa ve anlamlıysa o kadar değerlidir. e64 gibi bize saçma gelebilecek domainlerin bile bir borsası vardır.
* Jenerik domainler: Yani subdomainle kullanıldığında anlam teşkil eden domainler. Ör: ilanlari.com [ oto.ilanlari.com emlak.ilanlari.com...]
* Şehir domainleri: çok az kalmışt aolsa içinde şehir ismi geçen domainler. Ör: izmir.com izmir ilanlar.com izmiremlak.com
* Ünlü kişi domainleri: Özellikle fun siteleri için aranan domainlerdir.
* Anlamlı proje domainleri: forum, e-ticaret, haber, kaynak, sözlük gibi konularda genel olarak kullanılabilecek domainler… gerisi hayalinize kalmış..
Domain Ticareti için başka ne yapmalı?
* Bu uzun soluklu ve sabır isteyen bir iştir. 3-4 yıl elinizde durup sonradan kazandıracak domainler olacaktır. Domain işinde anlam kadar yaş ta önemlidir. O yüzden inandığınız domainleri sabırla yenilemeli ve beklemelisiniz.
* İnternette doğru yerlerde gezin. Bu işi yapacaksanız domain alışverişi üzerine siteleri sürekli ziyaret edin. Bü işinizi yaparken farklı fikirler edinmenize ve hiç alınmamış domainler bulmanıza da yardımcı olur.
* Domain takasında bulunun. Domainlerinizi yer yer takas yaparak değişebilirsiniz. Belkide yeni domainin ciddi alıcısı sizin çevrenizdedir.

Bu işi yapanları araştırmak için google amcada “domain satış” şeklinde aratmanız yeterlidir…

Borsada Para Kazan

Yazar: Adsız | Tarih:13:30 |


Şimdiye kadar borsada yatırımı olanlara yönelik çok çeşitli tavsiye borsa kitapları yazıldı. Ancak, ilgili konuda şimdiye kadar yazılanları gölgede bırakan kitap yayımlandı. Adı: “Buy the Rumor, Sell the Fact”. Yani, “Tüyoyu Satın Al, Gerçeği Sat”. Yazarı Michael Maiello, Forbes dergisi yazarlarından. Aşağıda yer alan, özet prensipler yarı yarıya hem yukarıdaki kitaptaki konulardan hem de benim bu konudaki görüşlerimden yola çıkarak genelleştirildi:
* Kısa dönem için mümkün olsa da, orta vadede kimse borsayı yönlendiremez.
* Parasını değişik enstrüman ve hisselere pay edenler kazanırlar.
* Ama, para tek enstrüman ile kazanılır.
* Borsa oynaktır. Çok çıkan fiyat, düşer. Çok düşen ise çıkar. İyisi mi siz olması gereken yeri bilin.
* Borsacı endeksin yükseleceğini, bankacı faizlerin çıkacağını söyler. Doğrusuna siz karar verirsiniz.
* Düşme eğilimi başlamışsa, borsada satın. Çıkma eğilimi varsa tutun.
* Eğer yatırımlarınız sizi gece uyandırıyorsa, rahat uyuyabildiğiniz noktaya kadar satış yapın, başka enstrümanlara geçin.
* Aybaşlarında, yıl sonlarında, vergi ayı olan nisanda para likiditesi sıkışıktır. Likidite sıkışıksa, para faizi artacak, döviz fiyatı ve borsa düşecektir.
* Bir hissenin mevcut fiyatından alınmayacağını söylüyorsanız, elinizdekini satın.
* Büyük hisseler hapşırırsa, piyasa nezle olur.
* Tren geldiğinde herkes biner, önemli olan nerede ineceğini bilmektir.
* Hisse senedi fiyatları yükselirken, tahvil fiyatları düşer.
* Enflasyondan arındırılmış fiyat / kazanç rasyosuna bakmadan hisse senedi alımı veya satımına karar vermeyin.
* Yüksek dalga, bütün gemileri daha yükseğe kaldırır.
* Geçmişteki performans, gelecekteki borsa kazancının garantisi değildir.
* Fakir birinin vereceği tavsiye ile zengin yatırımlar yönlendirilmez.
* İyi portföy sık pozisyon değiştirmeyi gerektirmez.
* Kağıt üzerindeki zarar, gerçek zarara dönüşmedikçe zarar değildir.
* “Fiyat / kazanç” rasyosu hisseler için tek tek faydalı olsa da, piyasanın tümü için geçerli olmaz.
* Hiçbir ağaç cennete kadar uzamaz. Kazancın da bir sonu vardır.
* Cuma günleri portföyünüzle oynamayın. Bütün hafta sonunuzu berbat edebilirsiniz.
* Fonlar, para kazanmak açısından tek tek alınan hisse senetlerinden daha güvenlidir.
* Kazanmadığınız parayla yatırım yapmayın.
* Eğer bu trend sürmez diyorsanız, bu trend sürmeyecek demektir. Eklemek istedikleriniz varsa lütfen iletişim bölümünden mesaj atın hemen garantix.com’da yayınlayalım..

Görevleri Tamamla Paranı Kazan

Yazar: Adsız | Tarih:13:20 |



Şu anda beta aşamasında olan Shorttask, isteğe göre seçilebilen farklı ve kolay görevler yerine getirildiğinde ödeme yapan bir site. görevler yelpazesinde ise; resimde görülenlerin tarifi, video ya da ses kaydının yazıya dökülmesi, bir konu hakkında içerik hazırlama, yorum yapma gibi internet üzerinden kolayca halledilebilecek görevler bulunuyor.
Ayrıntılar:
- Görevleri çeşitli iş verenler belirliyor.
- Site, iş verenlerin size yaptığı görev başı ödemeden yüzde 10 komisyon alıyor.
- Ödeme paypal hesabı ile gerçekleşiyor.

 Sitenin bir de tanıtım videosu mevcut.