10 Nisan 2013 Çarşamba

Bloglardan Para Kazan

Yazar: Adsız | Tarih:03:23 |

Blog kurarak güzel paralar kazanabilirsiniz. Size tavsiyem blogger ve blogcu gibi büyük blog siteleri. Bu bloglardan güzel para kazanabılırsınız nasıl mı? Tabikide adsense ile. Size blog nasıl acılır anlatmak isterim ama bizim değerli okurlarımız zaten bu sitelere girince blog acamanın hotmail den hesab almak kadar kolay olduğunu biliyorlar. Blogunuzu actıktan sonra adsense ile ilgili konumuzdan daha detaylı bilgi alabilir ve blogunuzdan daha net gelirler elde edebilirsiniz.
Blogumuzu kurduktan sonra aşağıdaki özelliklere göre devam ederseniz katlanarak büyüyen bir kazancınız olur.
İçerik hazırlarken biraz uğraşarak içerik başı aylık 10$-15$ kazanmanız mümkün. Ve bu içerik sayınız arttıkça bu rakamın katlanması demek.
* İçeriğinizi resimlerle, videolarla, animasyonlarla zenginleştirin.
* Bir yerden alıntı yapacağınız zaman bile birebir kopyalamayın. Kendi duygu ve düşüncelerinizi yazın.
* İçeriği kendi ilgi ve uzmanlık alanlarınız dahilinde yazın. O zaman gelecek yorumlara cevap vermekte zorlanmayacak ve ziyaretçinin yer imlerine gireceksiniz.
* İçeriği yazarken sırf içerik yazmak için yazmayın. Konuyu özenle seçin. Her konuda yazmayın. İnsanların merak duydukları, ilgilerini çeken konularda yazılar yazın. Fakat bu konular sizin de ilgi alanlarınız için de olsun.
* Yazılarınızda taraf tutmaktan çekinin. Çünkü bu karşı tarafın bir daha sitenize gelmemesi demek olabilir. Tarafsız davranmaya çalışın. Eğer bir grubu rencide etmişseniz bunu içerik altındaki yorum kutusuna özür olarak yazın.
* Hakkımda sayfanızı bi zahmet doldurun. Kendi hakkınızda bilgi vermekten çekinmeyin. Kendinize ait bir kaç fotoğrafla hakkımda yazınızı şenlendirin.
* İletişim kutunuzdan gelenleri boş geçmeyin. En azından “Halim vaktim müsait değil. Uygun bir vakitte size yanıt vermek istiyorum. Kusura bakmayın.” demeyi bilin.
Eğer blogunuzu özenle tutarsanız sizi günlük takip eden yüzlerce kişi olacak. Ve siz istemeden başka bloglarda blogunuza link atıldığını göreceksiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder