6 Ocak 2014 Pazartesi





Golden Battles oyun oynayarak para kazanabileceğiniz gerçek zamanlı ekonomi ve savaş simülatörü oyunudur. Oyunun adından da anlaşılacağı gibi, oyuncular savaşarak ve yaşamlarını sürdürerek (gold) gerçek para kazanabilirler. MarketGlory'de olduğu gibi Golden Battles da da;

  • İnsanların şirketlerine girip işçi olarak çalışabilir böylece tecrübe puanınızı ve paranızı artırabilirsiniz.
  • Şirket kurabilirsiniz, fabrikalar inşa edebilirsiniz. Normal insanlara veya şirketlere mal satabilirsiniz.
  • Dövüşlere katılarak para, deneyim ve item kazanabilirsiniz.
  • Siyasete atılıp Bakan, Komutan, Başbakan olabilirsiniz.
  • Vergilerinizi ödeyerek şirketten çok iyi gelir elde edebilirsiniz.
  • Savaşa girip diğer oynayan ülkelerden altın elde edip para kazanabilirsiniz.
Oyunda 15 Euro biriktirdiğimiz de bu parayı Paypal hesabımızla çekebiliyoruz.
Not: Fakat bu sistemde para yatırmadan gelir elde etmeniz oldukça zor, sizlere tavsiyem marketglory oyun oynayarak para kazanma sistemini kullanmanız.


Website: http://www.goldenbattles.com/

Günümüzde internetten para kazanma yöntemleri o kadar çoğaldı ki artık bir çok insan oyun oynayarak para kazanma yöntemine başvurdu. Hem oyun oynayarak eğleniyoruz hem de para kazanıyoruz. Oldukça eğlenceli bir para kazanma yöntemi. Denediğim tüm güvenli, para kazandıran oyun oynayarak para kazanma sitelerini sizlerle paylaşacağım. Bu konu sürekli güncellenecektir. 

Referans linkimden kayıt olan arkadaşlara oyunda çeşitli yardımlarda bulunacağım. Örneğin work saatiniz geldiğinizde fazla para ile benim şirketimde çalışmak gibi.  Referans linkimden kayıt olan kullanıcılar konunun altına kayıt olduğu oyunu ve oyundaki ismini  yorum olarak atması yeterli.

1 - MarketGlory Oyun Oyna Para Kazan

Web Sitesi: http://www.marketglory.com/

MarketGlory internet üzerinden oynanan web tabanlı strateji, savaş, ekonomi, ticaret oyunudur. Oyunda 20 Euro para biriktirdiğiniz de Paypal hesabınıza aktarım yapabiliyorsunuz.


  • İnsanların şirketlerine girip işçi olarak çalışabilir böylece tecrübe puanınızı ve paranızı artırabilirsiniz.
  • Şirket kurabilirsiniz, fabrikalar inşa edebilirsiniz. Normal insanlara veya şirketlere mal satabilirsiniz.
  • Dövüşlere katılarak para kazanabilirsiniz.
  • Siyasete atılıp Bakan, Komutan, Başbakan olabilirsiniz.
  • Vergilerinizi ödeyerek şirketten çok iyi gelir elde edebilirsiniz.
  • Savaşa girip diğer oynayan ülkelerden altın elde edip para kazanabilirsiniz.


2. GoldenTowns Oyun Oyna Para Kazan


Goldentowns oyunda kazandığınız sanal paraları (gold) gerçek paraya (€) ya da gerçek altına çevirebileceğiniz bir ekonomik, politik ve askeri simulator oyunudur.

Goldentowns gerçek 24k gold ile güvenceye alınmış dünyada ki ilk oyundur.

Oyunda şuan 1 gold'un karşılığı yaklaşık 6.5 €'Dur.

Oyuna küçük bir kasaba ile başlıyoruz. Kasabayı geliştirdikçe nüfusumuz ve üretimimiz artıyor. Buna bağlı olarak markette hammadde satarak ya da kurmuş olduğumuz altın madeni ile altın kazanmaya başlıyoruz.

İlk olarak paypal'dan nasıl hesap açabileceğinizi Paypal hesap açmak!! konusunda göstermiştim.

Fakat bir çok insanın merak ettiği şey acaba paypal güvenli mi ?

İnternet sayesinde para transferini oldukça pratik bir hale getirmiş olan ve tüm dünyada kabul gören site, diğer para aktarma işlemlerinizde de oldukça işinize yarayacaktır. 

Türkçe olarak hizmet veren site 190 ülkede faaliyet gösteriyor ve kredi kartı bilgilerinizin görünmeden paranızı emin bir biçimde aktarmanıza yarıyor. 
paypal nedir
Tek yapmanız gereken ücretsiz üyeliğinizi tamamladıktan sonra, hesabınıza yatacak parayı PayPal’le anlaşmalı olarak destekleyen bir yerel banka seçmek. Aktarılacak paranın büyüklüğüne göre hesap işlem komisyonunun kesildiği sistemle, dünyanın her yeriyle sıkıntısız nakit alışverişinde bulunabiliyorsunuz. Bu ücret kesintilerinin oranlarını öğrenmek için, sisteme kayıt yaptırırken size verilen kullanım sözleşmesini dikkatlice incelemeniz yeterli. 

Kişisel ve kurumsal bazda hizmet veren sistemde SSL teknolojisinin getirdiği yüksek güvenlik düzeyi sayesinde paranızı gayet güvenli bir biçimde aktarabiliyorsunuz. Ayrıca PayPal üzerinden yaptığınız ödemelerde kredi kartı bilgileriniz, alış veriş yaptığınız kişi ya da kurum tarafından görülemediği için işlemlerinizi daha güvenli bir halde yapabiliyorsunuz. 
paypal

PayPal’le yapabilecekleriniz bunlarla da sınırlı değil. Sistemin getirdiği olanaklar arasında 190 ülkede online alışveriş yapma ve kredi kartı bilgilerinizin saklanması avantajlarının yanı sıra web sitesi sahiplerinin, kendi sitelerinde kredi kartı kabul ederek ürün satma özelliğine kavuşması da bulunuyor.

Ayrıca PayPal üzerinden dünyadaki tüm yardım kuruluşlarına kolaylıkla bağış yapabilirsiniz. Bir nevi internet parası olarak tanımlayabileceğimiz sistem sayesinde kendi online mağazanızı açıp alış veriş yapmaya başlamanız da oldukça kolaylaşıyor. 

Ayrıca kredi kartınıza bulaşmasını istemediğiniz çocuklarınız için sistemin getirdiği öğrenci hesabı sayesinde, çocuklarınızın da internet üzerinden para harcama işlerini şimdiden öğrenmeye başlamasını sağlayabiliyorsunuz.

PayPal sistemi hakkında detaylı bilgi almak için www. paypal.com/tr adresini ziyaret edin. 


Dosya indirme sitelerinden para kazanmak

İnternet üzerinde ziyaretçilerine zengin olma vaadi sunan pek çok site mevcut. Öte yandan bu vaatlerin birçoğu hayal kırıklığı ile sonuçlanabiliyor. Dosya indirme siteleri üzerinden ayda yüzlerce dolar kazanabilirsiniz. Fakat işe başlamadan önce yapmanız gereken bazı işlemler mevcut.Yine bu işten sürekli para kazanabilmek için ise devamlı çalışmanız ve sürdürülebilir bir iş modeli kurmanız gerekiyor. Bu bağlamda kendi dosya indirme sitenizi dahi kurabilirsiniz. 
Fakat bunlardan önce yapmanız veya sahip olmanız gerekenlere bir bakalım. Kazandığınız paraların size ulaştırılabilmesi için bir PayPal hesabı olmazsa olmazlar listesininen başında geliyor diyebiliriz.

PayPal artık Türkçe olduğu için siteye üye olmak artık çok daha kolay. 
Tarayıcınızın adres satırına http://www.paypal.com yazın ve “Enter”a basın. Akabinde açılan siteden “Üye olun” seçeneğine tıklayın. 

Ülke ve bölgenizi seçtikten sonra “Bireysel” kutucuğundaki “Başlayın” seçeneğine tıklayın.

Sizden istenilen bütün bilgileri girdikten sonra “Kabul edin ve Hesap oluşturun” seçeneğine tıklayın. 

İlk üyelik için Paypal kredi kartı hesabınızdan 2 $ gibi bir ücret kesecektir. 
Buradaki amaç kartın size ait olduğunu doğrulamaktır. 
Daha sonra hesap özetinizdeki kodu Paypal’e vererek bu 2 $’ı geri alabilirsiniz. 

Eğer paypalın güvenliği hakkında endişe duyuyorsanız bu konumuza göz atabilirsiniz. Paypal Güvenli mi ?

Clixsense Nedir ?

Her gün ! Evet her gün bir çok insan arama motorlarını kullanarak internet üzerinden para kazanma yollarını araştırıyor. Artık sizlere kesin ve doğru yöntemi tepsit ettiğinizi müjdelemekte fayda var.İşte sizlere binlerce "Türk" vatandaşının üye olduğu, abartmadan %100 kazandıran reklam izle-tıkla kazan sistemi..

PTC dünyasında en sağlam temelli site muhtemelen ClixSense’dir. Güvenilirlik konusunda kendisini son derece kanıtlamış bir site.Hataya yer vermiyor. Direct ref bulmanız ve premium almanız şartıyla oldukça fazla kazandıracağını belli ediyor...('ki öylede oluyor') 


Clixsense.com 2007 yılından bu yana Online olan internetten para kazanma sitesidir.
Ödemeleri paypal,alertpay,liberety reserve,google cheskout hesaplarınıza anında ödeyen elit PTCsitesi.

Ödemeleri almak için normal üyelerde minimum 8$ premium üyeler ise hesabında 5$ biriktiğinde parasını yukarıdaki herhangi bir site aracılığıyla alabiliyor .(premium isteğe bağlı, yıllık alınıyor ve sadece 17$)  

Merhaba arkadaşlar günümüzde bir çok insan kendisine ek gelir olması için boş zamanlarında internetten para kazanma yollarını araştırıyor. Sizlerle daha önceden bir kaç PTC sitesi paylaşmıştım, şimdi ise benim kullandığım ve ciddi anlamda iyi para veren ve oldukça güvenilir olan PTC sitelerini bir araya  topladım.

1.Clixsense ile Reklam Tıklayarak Para Kazanmak




Clixsense'de bux.to gibi en köklü PTC sitelerinden biri ve 2007 yılından bu yana hizmet vermekte.Reklam tıklamarın da yaklaşık $0.001, $0.005 ve $0.01 vermekte. Fakat Clixsense bux.to ya göre daha çok kazandırıyor çünkü günlük Task yapabiliyorsunuz. Tasklar minumum 0.03 kazandırıyor ve doğruluk oranınız yüksek olduğu sürece ve yeterli sayıda olduğu sürece yapabiliyorsunuz. 


Örneğin geçen gün yaklaşık 8 task yaptım ve 25 dakikadı $0.32 kazandım :)

Ödemeleri almak için normal üyelerde minimum 8$ premium üyeler ise hesabında 5$ biriktiğinde parasını aşağıda belirttiğim herhangi bir site aracılığıyla alabiliyor .(premium isteğe bağlı, yıllık alınıyor ve sadece 17$)  


2. Probux ile Reklamlara Tıklayarak Para Kazanma


İnternet Sitesi: www.probux.com


PTC sitelerinin arasına yeni ve hızlıca giriş yapan Probux oldukça güvenilir bir site olarak binlerce kullanıcının gelir kapısı olmayı başardı. 

Reklam tıklamarından $0.001, ve $0.01 vermekte. Ayrıca sitede ProGrid,Tasklar ve Referans Kiralayarak oldukça fazla para kazanabilirsin.



Ödemeleri paypal,payza,liberety reserve  ile hesaplarınıza anında ödeyen elit PTC sitesi.

3.Neobux reklamlara tıklayarak para kazanma

İnternet Sitesi: http://www.neobux.com/

Reklam tıklayarak para kazandıran siteler arasında en güvenilir olanlardan biri Neobux. On binlerce kullanıcısı ve devamlı dönen reklam kampanyaları var. 

Sitenin tıklama başına ödediği ücret sabit. Site, üye olmak isteyenlere yaptığı açıklamada belirttiği üzere, standart bir üyeye 1 cent ödeme yapıyor. Ayrıca Clixsensedeki gibi mini joblar yaparak daha fazla para kazanabiliyorsunuz.

Ödemeleri paypal ve payza hesaplarınıza anında ödeyen elit PTC sitesi.


Paid to Click (PTC) sistemi, en popüler para kazanma sistemlerinden biri. İhtiyacınız olan şey, bu servisi veren bir reklam sitesine üye olup size belirtilen reklamlara, bannerlara tıklamanız. Bunun karşılığınızda reklamlara tıkladığınız sitenin tıklama başına verdiği paraya göre hesabınıza 0.01-0.1 $ civarında para kazanabilirsiniz. Elbette PTC sisteminin avantajı, üye olduğunuz Clixsense, Probux ve ya Neobux gibi servislerin size bir günde tıklayabileceğiniz birden çok reklam banner‘ı sunması. Bunlar gibi bir kaç siteye abone olduğunuzda her birinden toplayacağınız sentlerde, günde bir kaç dolarlık bir bütçeye ulaşabilirsiniz ki, ayda 100 dolarlara ulaşan bir kazanç elde etmeniz işten değil.