6 Ocak 2014 Pazartesi

Günümüzde internetten para kazanma yöntemleri o kadar çoğaldı ki artık bir çok insan oyun oynayarak para kazanma yöntemine başvurdu. Hem oyun oynayarak eğleniyoruz hem de para kazanıyoruz. Oldukça eğlenceli bir para kazanma yöntemi. Denediğim tüm güvenli, para kazandıran oyun oynayarak para kazanma sitelerini sizlerle paylaşacağım. Bu konu sürekli güncellenecektir. 

Referans linkimden kayıt olan arkadaşlara oyunda çeşitli yardımlarda bulunacağım. Örneğin work saatiniz geldiğinizde fazla para ile benim şirketimde çalışmak gibi.  Referans linkimden kayıt olan kullanıcılar konunun altına kayıt olduğu oyunu ve oyundaki ismini  yorum olarak atması yeterli.

1 - MarketGlory Oyun Oyna Para Kazan

Web Sitesi: http://www.marketglory.com/

MarketGlory internet üzerinden oynanan web tabanlı strateji, savaş, ekonomi, ticaret oyunudur. Oyunda 20 Euro para biriktirdiğiniz de Paypal hesabınıza aktarım yapabiliyorsunuz.


  • İnsanların şirketlerine girip işçi olarak çalışabilir böylece tecrübe puanınızı ve paranızı artırabilirsiniz.
  • Şirket kurabilirsiniz, fabrikalar inşa edebilirsiniz. Normal insanlara veya şirketlere mal satabilirsiniz.
  • Dövüşlere katılarak para kazanabilirsiniz.
  • Siyasete atılıp Bakan, Komutan, Başbakan olabilirsiniz.
  • Vergilerinizi ödeyerek şirketten çok iyi gelir elde edebilirsiniz.
  • Savaşa girip diğer oynayan ülkelerden altın elde edip para kazanabilirsiniz.


2. GoldenTowns Oyun Oyna Para Kazan


Goldentowns oyunda kazandığınız sanal paraları (gold) gerçek paraya (€) ya da gerçek altına çevirebileceğiniz bir ekonomik, politik ve askeri simulator oyunudur.

Goldentowns gerçek 24k gold ile güvenceye alınmış dünyada ki ilk oyundur.

Oyunda şuan 1 gold'un karşılığı yaklaşık 6.5 €'Dur.

Oyuna küçük bir kasaba ile başlıyoruz. Kasabayı geliştirdikçe nüfusumuz ve üretimimiz artıyor. Buna bağlı olarak markette hammadde satarak ya da kurmuş olduğumuz altın madeni ile altın kazanmaya başlıyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder