6 Nisan 2013 Cumartesi

Yazı Yazarak Para Kazanmak

Yazar: Adsız | Tarih:13:02 |



Yazı yazarak nasıl para kazanabileceğinizden bahsetmeden önce Yazıtör ne demek ondan bahsedelim. Yazıtör; bir meslek adıdır. Yani yazı yazarak para kazanan ve bu sayede geçimi sağlayan kişilere denilmektedir. Yazıtör denildiği zaman editörlük ya da yazarlık olarak algılanmamalıdır. Editörlük bildiğiniz üzere yazılmış yazıların gazeteye, dergiye vb. sayfalarda yayınlanmadan önce düzenlenmesini yapan kişi veya kişilerdir. Yazarlık ise özetle; köşe yazıları, spor yazıları veya ilgili olduğu konu hakkında yazılar yazarak fikirlerini, düşüncelerini bu şekilde duyuran kişilere denilmektedir. Yazıtörlük ise bütün bu açıklamasını yaptığımız özellikleri kullanarak yazı yazma kabiliyeti oluşturmuş ve bu sayede ciddi derecede gelir elde eden kişilere denilmektedir. Yazıtör terimini biraz daha açarsak, günümüzde çoğunlukla herkesin kullandığı internet üzerinden bilim tekniğini ve bilgilerini kullanarak yazdığı yazıları yüksek gelirlere dönüşten kişilere denilmektedir. Bu ismi verilmesinin nedeni olarak da yapdığı işin büyük bir bölümü yazı yazma işi olduğu için bu ismi almıştır.

   Yazıtörlük yaparak internet üzerinden geçimini sağlamanın ötesinde çok ciddi derece para kazanan kişilerin olduğu muhakkaktır. Bu kişilerin yaptığı iş sadece yazdıkları yazıları gelire dönüştürmek için neler yapmaları gerektiği ve yazdığı yazılar üzerinden ne şekilde nasıl gelir elde edebileceklerini bildikleri işin yüksek miktar da gelirler elde etmektedirler. Bu yazımızda bu işi nasıl yapacağınızı ve ne şekilde gelir edeceğinizi size gösterecek yeni piyasaya girmiş olan bir setten bahsedeceğiz. Bu setin adı Yazıtör Starter seti setidir. Bu set diğer bilgilendirmede bulunduğumuz setler gibi dijital bir ürün olduğu için tek yapmanız gerek size verilen linkdeki bu seti bilgisayarınıza indirmenizdir. Her yaştan herkesin kolaylıkla uygulayıp, içerikleri hakkında çok kolay şekilde bilgi sahibi olacağı bu sette sizlere yazı yazarak para kazanmak için neler yapmanız gerektiği en ince ayrıntısına kadar araştırılıp, uygulandıktan sonra kademeli olarak öğretilmeye başlanmıştır. Ödemelerinizi nasıl alacağınızdan, nerelerde ne gibi yazılar yazmanız gerektiği, yazı yazarken dikkat etmeniz gerekenler ve daha bir çok konu en ince ayrıntısına kadar öğretilmektedir

Yazıtör Starter ile neler yapmanız gerektiğini öğrendiğinizde kendi işinizin patronu oluyorsunuz. Yazı yazabileceğiniz her yerde ek gelir olarak da bu işi yapabildiğiniz gibi sadece bu iş üzerinde kendinizi geliştirdiğinizde geçiminizi bu şekilde bile sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğinizde çok ciddi derecede gelir elde edebileceğiniz bu set ile kazanılmış dekont örneğini aşağıdaki resimde görebilirsiniz.
 Yazı yazarak para kazanmak için neler yapmanız gerektiğini en ince ayrıntısına kadar öğrenebildiğiniz Yazıtör Starter sitesinin resmi sayfasına buradan gidebilirsiniz. Sadece yazı yazarak gelir elde etmek için neler yapmanız gerektiğini öğrendiğinizde internette geçirdiğiniz her anı yazı yazarak paraya dönüştürebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder