4 Nisan 2013 Perşembe

XTicaret

Yazar: Adsız | Tarih:06:52 |


XTicaret Türkiye’de ürün sahiplerinin ve bu ürünü internet üzerinden satmak isteyen satış ortaklarının buluştuğu ortak bir e-ticaret platformudur. Ürün sahipleri xticarete ürünlerini eklediklediklerinde bu ürünün her satışı için satış ortaklarına ödenmek üzere belli bir komisyon belirler. X-Ticaret‘e üye olan satış ortakları çeşitli yöntemlerle bu ürünü internet üzerinden satarlar ve her satıştan ürün sahibinin baştan belirlediği oranda komisyon alırlar. Affiliate Marketing yani satış ortaklığı sisteminin en avantajlı tarafı satış ortaklığı komisyonlarının çok yüksek olmasıdır. XTicaret’te genelde ürünlerin satış ortaklığı komisyonları %50 ila %75 arasında değişmektedir. Yani siz XTicaret‘e satış ortağı olarak kaydolup satış fiyatı 100 TL ve satış ortaklığı komisyonu %75 olan bir üründen, her satış için 75 TL kazanırsınız. Bu cazip komisyon oranları bir çok girişimciyi XTicaret’e çekmeye devam etmektedir.
XTicaret Türkiye’de Affiliate Marketing (satış ortaklığı) sisteminin ana merkezi konumunda. Google Kazançları kitabının yazarı Musa Erdoğmuşun’un kurduğu xticaret yerli clickbank olma yolunda emin emin adımlarla yoluna devam ediyor. Gün geçtikçe bünyesinde bulunan ürün sayısı ve sisteme katılan satış ortaklarının sayısı artıyor. Satış ortaklarının sayısının artması ürün sahiplerinin yüzünü güldürüyor bu yüzden her geçen gün ürün sayısıda satış ortaklarının sayısıyla beraber armaya devam ediyor.
Kesin olan birşey var ki Türkiye’de ki ürünler için Affiliate Marketing’den yani satış ortaklığı sisteminden para kazanmak istiyorsanız XTicaret’e üye olmak zorundasınız.
Peki XTicaret’e satış ortağı olarak katılmak ücretli mi? Kısa bir süre öncesine kadar bu sorunun cevabı hayırdı. Fakat şuan üyelik ücreti tek seferlik olmak üzere 20 TL oldu. Bunun haklı nedenleri var. XTicaret üyeliğinin neden ücretli olduğu sorusunun cevabını sitenin ana sayfasında ki Sık Sorulan Sorular sayfasında görebilirsiniz.

XTicaret’e üye olmak için tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder