6 Nisan 2013 Cumartesi

Sayfa Beğen Kazan

Yazar: Adsız | Tarih:13:40 |



Sayfa beğenerek para kazanmak sistemi şu şekildedir; Öncelikle fanslave sitesine ücretsiz üye oluyorsunuz. fanslave sitesi dünya çapında kullanılan facebook üzerinden para kazanmanıza olanak sağlayan bir sitedir. Siteye üyelik çok basit ve kısa sürmektedir.
     Siteye üye oldukta kullandığınız facebook sayfasını bu site ile ilişkilendiriyorsunuz. Yaptığınız ilişkilendirmeden sonra sitenin sizlere sunduğu facebook sayfalarından istediğinizi beğenerek para kazanmış oluyorsunuz. Beğendiğiniz her sayfa için sizlere kredi verilmektedir. Bu krediler 15 Eoura'ya ulaştığında ödeme talep edebiliyorsunuz. Aşağıdaki videodan fanslave üzerinden nasıl para kazandığınızı ve neler yapmanız gerektiğini izleyebilirsiniz.

Sayfa beğenerek para kazanmanın dışında arkadaşlarınızı yada başkalarını siteye davet ederek para kazanabiliyorsunuz. Davet ettiğiniz her yeni kullanıcının kazançlarından %15 kazanıyorsunuz. Ayrıca sizin davet ettiğiniz yeni kullanıcıların davet ettiği alt kullanıcıların kazançları üzerinden de para kazanıyorsunuz. Bu işlemi size verilen davet linkleri ile yapıyorsunuz.
     Fanslave sitesi üzerinden sayfa beğenerek ve davet ile para kazanmanızın dışında isterseniz facebook hayranlık satın alarak, oluşturduğunuz sayfaların hayran sayısını artırabilir ve popüler bir sayfa haline getirebilirsiniz. Bütün bu sistemler hakkında neler yapmanız gerektiğine dair daha fazla bilgiyi almak için buradan sitenin resmi sayfasına gidebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder