4 Nisan 2013 Perşembe

adf.ly ile Para Kazan

Yazar: Adsız | Tarih:08:30 |



Açıkçası pek alışık olmadığımız bir para kazanma sistemi adf.ly. Site linklerinizi tanıtıyorsunuz ve ziyaretçiler bu linklere tıkladıkça para kazanıyorlar. Dilerseniz sitenizde de kullanabiliyorsunuz. Otomatik olarak tüm linkler sitenin referansı üzerinden gidiyor ve para kazanıyorsunuz.
Site şimdilik PayPal ve AlertPay’a ödeme yapıyor. 5$ olduğunda otomatik gönderiyor. Ekstra kazanç için tüyo istiyorsanız eğer; hotfile gibi sistemlerle birlikte kullanabilirsiniz. Böylece hem link kısalmış olur hem de siz extra kazanç sağlayabilirsiniz. Hatırı sayılır paralar ödüyor. Farklı reklam çeşitleri mevcut ve Türkiye tıklarını “diğer sistemlerin yaptığı gibi” görmezden gelmiyor. Böylelikle bir linki oluşturup internete atsanız ve arkanıza bakmasanız bile para kazanabiliyorsunuz.
Şu an bu sitede kullanılıyor. Site içi bağlantılar hariç tüm bağlantıları çeviriyoruz. Javascript özelliği var. Sitenize kodu ekliyorsunuz, sitedeki tüm bağlantıları (belirttiğiniz domainleri hariç tutarak) otomatik çeviriyor. Sitemde şu sıra test ediyoruz aslında… Ödeme almada problem yaşandığını hiç duymadık. Sistem ödemeleri otomatik yaptığından da linki oluşturup arkanıza yaslanmanız yeterli. Forumlar bir yana, WordPress Web sitenizdeki spamlardan bile para kazanabiliyorsunuz bu sayede…
Şayet çok dosya linki barındıran bir siteniz varsa -mesela forum- bu sistemi kullanabilirsiniz. Bir kaç satır kodu ekliyorsunuz ve tüm linkleriniz otomatik olarak dönüşmeye ve size para kazandırmaya başlayabiliyor. Üstelik dosya indirmeye filan da gerek yok. Referans sistemi de mevcut. Extra bir kazanç kapısı daha…
bit.ly gibi url kısaltma hizmeti ama farkını sorarsanız; bir kaç saniyelik reklamlarla size yüksek paralar kazandırabiliyor. Üye olup hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

adf.ly Üyelik

0 yorum:

Yorum Gönder